Mimer ondersteunt leiders van bedrijven en overheden bij de omvorming van vastgelopen structuren naar duurzame, betrokken organisaties.

Bij traditionele organisaties gaat veel aandacht naar geformaliseerde structuren en procedures, wat de betrokkenheid van medewerkers in de weg staat. Net die betrokkenheid maakt een organisatie flexibel naar de toekomst toe en vergroot het verandervermogen.

Vanuit onze eigen ervaringen in en voor bedrijven en organisaties hebben we daarom de MIMER roadmap uitgewerkt als leidraad voor wie wil inzetten op die betrokkenheid met behoud van de juiste structuren en deze wil verankeren op lange termijn. 

Onze begeleiding begint steeds met luisteren naar waar je organisatie precies vastloopt, welke hindernis je tegenkomt. Echt luisteren, want elk traject is anders. Onze belangrijkste drijfveer hierbij is het respect voor de eigenheid van onze klanten en hun medewerkers. En zo wordt elke aanpak er een op maat.

Walter Linseele

Al vele jaren begeleid ik met veel passie bedrijven en organisaties bij veranderingstrajecten. Ik studeerde bedrijfskunde en eigenlijk studeer en leer ik elke dag nog steeds bij, zowel in de theorie als in de praktijk. 

De theoretische inzichten vertaal ik graag naar concrete handvaten voor onze praktijk. Vooral de aandacht voor de mensen waarmee je werkt, is iets wat ik in alle trajecten laat terugkomen. Daarbij wetende dat de mensen en de structuur van hen organisatie een belangrijke invloed op elkaar hebben.

 

Volg Walter Linseele op LinkedIn.

Leni Borde

Mijn loopbaan speelde zich af in de juridische wereld en in de overheid, twee sectoren die – zeker ook in mijn ervaring – best wel traditioneel van aard zijn. Voor mij mocht er in die veelheid van regeltjes en procedure en complexe structuren wat meer aandacht zijn voor uitwisseling, inbreng, constructieve gesprekken, wederzijdsheid. 

Ik merkte zelf hoe frustrerend het kan zijn om niet gehoord te worden, of net omgekeerd, hoe fijn en motiverend het was wanneer dat net wel kon. 
Omdat verandering en aanpak van binnenuit niet zo evident is, sta ik hier nu samen met Mimer.  

 

Volg Leni Borde op LinkedIn.

Onze waarden

Betrokkenheid

We willen jou, je team, je bedrijf of organisatie écht leren kennen, respecteren en helpen.

Integriteit

We zijn integer in alles wat we doen en wat we je adviseren passen we ook zelf toe.

Realisme

We houden van ambitieuze doelen, maar met zin voor realiteit.

Deskundigheid

De methodes die we gebruiken zijn én wetenschappelijk onderbouwd én toepasbaar.

Samenwerking

Samen met jou en je mensen realiseren we meer, met oplossingen die door iedereen gedragen worden.

Eigenzinnigheid

We durven anders zijn dan de anderen.