Referenties

Ook voor ons geldt: wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn!

"Een organisatieverandering zonder ondersteuning van een externe consultant? Ik kan het mij niet voorstellen.
Mimer bracht objectiviteit (zelf zie je het soms niet meer, als je er middenin zit), bracht kennis en inspiratie (gebaseerd op ervaring en expertise), zorgde voor drive (want als iets lastig is, dreigt het wel eens stil te vallen), gaf het project mee vorm, … Mimer werkte zich in in wie en wat Sobo was en gidste ons naar wat Sobo wil zijn. Af is het niet. Maar de lijnen zijn getrokken, de zaadjes zijn geplant en gekiemd, we kunnen verder." 

 – Marijke Costers, Hoofd HR, Sobo Brugge 

" Als organisatie wilden we werken volgens de ISO 9001-norm, maar we wisten niet goed waar te beginnen. Zo kwamen we bij Mimer terecht. Walter Linseele leidde ons stap voor stap door het proces met als resultaat dat we ISO 9001-waardig werden geaudit." 

–  Nadia Bos, Afdelingshoofd, Vlaamse Overheid, Agentschap MDK Afdeling Scheepvaartbegeleiding 

 

“ Door de constructieve input van Mimer tijdens onze adviesraad hebben we als bedrijf mooie stappen kunnen zetten. De menselijke aanpak en onderbouwde suggesties zijn altijd een meerwaarde."

 – Tom Pynaert, bestuurder Icomet 

“ Met zijn rijke ervaring in managementsystemen en -technieken helpt Walter Linseele bedrijven om zich verder te ontwikkelen tot succesvollere ondernemingen. Hij doet dat met een doordachte aanpak waarbij hij het management uitdaagt om te excelleren."

 – Paul Stocké, Quality Assurance & Technical Support Manager, Sidaplax 

“ Mimer focust op het belang van de volledige organisatie en detecteert de noden tot verbetering. Uit een brede waaier aan tools en technieken wordt een geschikte methode naar voren geschoven om zowel top- als lijnmanagement te mobiliseren en de vooropgestelde doelstellingen ook te verwezenlijken."

 – Ilse Bailleul, SHE-Q manager, DAB Vloot