“ Als je een schip wil bouwen, moet je mensen niet opdragen hout te verzamelen, je moet niet het werk verdelen en orders geven. In plaats daarvan, leer hen te verlangen naar de eindeloze zee."

– Antoine de Saint-Exupery Bedrijven en organisaties – en vooral de mensen die er werken – inspireren om verandering te omarmen, beter samen te werken en eventuele problemen en conflicten achter zich te laten, daar zorgt ons team voor.

Walter Linseele

Walter is een doelgerichte organisatie-veranderaar met meer dan 30 jaar ervaring. Hij heeft in zijn carrière tal van bedrijven en organisaties (of afdelingen ervan) helpen te (re)organiseren en duurzaam te veranderen. 

 

In 2011 richtte hij Mimer op. Met Mimer blijft hij dezelfde kwaliteit bieden als voorheen, maar zet hij extra in op een persoonlijke aanpak. Op maat van bedrijven en organisaties, en met het volle respect voor hun eigenheid. 

 

Vandaag blijft hij zich verdiepen in bewezen methodes en organisatiemodellen – voortdurend op zoek naar kennis, wijsheid en waarheid. De inzichten die hij verwerft, maakt hij graag concreet. Met zijn ervaring kan hij klanten ook echt vooruithelpen.  

 

Volg Walter Linseele op LinkedIn.

Leni Borde

Verandering van binnenuit is soms moeilijk. Hulp van buitenaf maakt het wat makkelijker."

 

Leni is nieuw in het team. Ze is juriste en heeft zich verdiept in arbeidsrelaties. Ook vandaag schoolt ze zich nog voortdurend bij om organisaties bij te staan voor, tijdens en na hun interne transformatie. 

 

Haar ervaring omtrent (samen)werking, coördinatie en coachend leiderschap deed ze op in uiteenlopende sectoren. Die brede kennis gebruikt ze nu om bedrijven en organisaties te adviseren, begeleiden en coachen met Mimer. 

 

Volg Leni Borde op LinkedIn.


De naam Mimer vindt zijn oorsprong in de Noordse mythologie. Mímer (‘mijmeraar’ in het Oudnoords) was de bewaker van de bron van wijsheid, waaruit een van de drie wortels van de wereldboom Yggdrasil water zuigt.
 
Omdat Mímer zelf ook van de bron dronk, bezat hij kennis die voor de oppergoden heel waardevol was en werd hij vaak door hen geraadpleegd.