“ Als je een schip wil bouwen, moet je mensen niet opdragen hout te verzamelen, je moet niet het werk verdelen en orders geven. In plaats daarvan, leer hen te verlangen naar de eindeloze zee."

– Antoine de Saint-Exupery

 

Mimer, dat is Walter en Leni, wij dus! Een samenwerking die ervaring combineert met een iets jongere inbreng ;-)  Een klein team, en ook dat zien wij als onze sterkte. We zijn beiden van elk project op de hoogte, en zijn daarbij elkaars klankbord. 

Walter Linseele

Walter is een doelgerichte change consultant met meer dan 30 jaar ervaring. Hij hielp intussen tal van bedrijven en organisaties, of afdelingen ervan, te (re)organiseren en hun veranderingen te realiseren.

 

 In 2011 richtte hij Mimer op. Kwaliteit bieden staat altijd voorop, in de vorm van een persoonlijke aanpak en gesteund op een grote wetenschappelijke bagage. 

Als Walter niet aan het werk is, is hij aan het lezen. Hij blijft zich op vandaag verdiepen in bewezen methodes en organisatiemodellen – voortdurend op zoek naar kennis, wijsheid en waarheid. De inzichten die hij verwerft maakt hij graag concreet om klanten ook echt vooruit te helpen. 

 

Volg Walter Linseele op LinkedIn.

Leni Borde

Leni kwam bij Mimer in 2021. Haar eerdere ervaring situeert zich o.a. in de juridische wereld van de gerechtsdeurwaarders. Ook toen al werd ze gedreven door aandacht voor goede samenwerking, mensgericht leiderschap en conflicthantering. 

 

Maar verandering van binnenuit is niet altijd makkelijk. Na opleidingen tot bemiddelaar in arbeidsrelaties en deep democracy facilitator lag een carrièreswitch voor de hand. 

Als adviseur bij Mimer houdt ze van een constructief gesprek en staat ze bedrijven en organisaties bij voor, tijdens en na hun interne transformaties. 

 

Volg Leni Borde op LinkedIn.